[ x ] Obaveštenje
[Deprecated] msg: Function eregi_replace() is deprecated

subagent-posrednik agencije TRAVELLAND. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVELLAND i važe opšti uslovi putovanja agencije.


Pefkohori


Pefkohori


PEFKOHORI predstavlja jednu od najtraženijih destinacija kod naših turista, naravno ne bez razloga. Na Halkidikiju, oko 100 km od Soluna, ova predivna oaza borove šume i peskovitih plaža privlaci turiste da se iz godine u godinu vracaju u ovo mesto. Pefkohori uspešno cuva kolorit tradicionalne Grčke kombinujući ga sa modernim evropskim trendovima. Dodjite i uživajte!!!


PEFKOHORI 2009 - cenovnik_B.pdf Preuzmite zvaničnu ponudu


Apartmani KORALI II su četvorokrevetni apartmani, na dvadesetak metara od plaže, sa dve odvojene prostorije. Prva prostorija je sa dva ležaja i u njenom sklopu se nalazi kuhinja, druga je spavaća soba takođe sa dva ležaja.
Apartmani raspolažu kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Okruženi su predivnom baštom u kojoj se nalazi i bazen.
Hotel-Apartmani Aloni Palace ( LUX) je novosagradjen komleks 2005 godine, nalazi se 350 metara od plaže i 150 metar od glavnog trga. Poseduje dvokravetne i tokrevetne studije sa televizorom i klima uredjajem koji se doplacuje 5 evra dnevno.
U okviru kompleksa nalazi se bazen, recepcija sa kafićem za goste, pikado, tač aparati i veliki plac sa maslinjaklom. Zbog svega ovoga kao i ljubaznih vlasnika Aloni Palace je dobitnik zlatne medalje za turizam i ugostiteljstvo za 2005 i 2006 godinu.
* * *

ZA SVE BLIŽE INFORMACIJE U VEZI SA CENAMA SMEŠTAJA, AUTOBUSKOG PREVOZA, NAČINU PLAĆANJA I VIZIRANJA PUTNIH ISPRAVA, MOLIMO OBRATITE SE AGENCIJI GOLD SIGNAL


Kontakt